Kroman Çelik'te etkinlik son güne kadar sürüyor

Kroman Çelik'te etkinlik son güne kadar sürüyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Haziran 2018 Salı 11:16
Kroman Çelik'te etkinlik son güne kadar sürüyor

Eğitim – öğretim yılının her gününü dolu dolu yaşayan Kroman Çelik İlkokulu’nda son haftaya girilmesine rağmen etkinlikler devam ediyor. 

Öğrencilerin okula devamlılığını sağlayabilme adına planlanan etkinliklerin  son konuğu çocuk kitapları yazarı Birsen Ekim Özen oldu. 
Hemen hemen tüm öğrenciler çocuk kitapları yazarı Birsen Ekim Özen’in kitaplarından almışlar ve okumuşlar. Okudukları kitaplar ile ilgili sorularını yazara soran öğrenciler, aldıkları cevaplar ile çok mutlu oldular. Kitaplarını tek tek yazara imzalatarak mutluluklarını pekiştirdiler. 
ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Bu söyleşi sırasında Kroman Çelik İlkokulu’nu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Celil Demirci ve Mahmut Aşıkoğlu,  yazar Birsen Ekim Özen ve etkinlik paydaşı olan İlçe Halk Kütüphanesi Müdüresi Tevhide Buğan’a çiçek takdim ettiler ve okulda düzenlenen etkinliklerin önemini belirterek, öğrencilerin okula devamını sağlayan bu etkinlikleri düzenleyenlere teşekkür ettiler. 
AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Zihni Aydın, Bu etkinlikte etkin olan Meral Atilla, Zeynep Kocabaş, Kenan Marap ve Mehmet Şah Polat öğretmenlere destek veren okulun tüm öğretmenlerine, idarecilerine, velilere ve yazarın gelmesi için çok emek veren İlçe Halk Kütüphanesi Müdüresi Tevhide Buğan’a teşekkür etti ve hafta süresince yapılacak diğer etkinlikler ile son güne kadar öğrenci devamının sağlanacağını söyledi.       

Son Güncelleme: 05.06.2018 12:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37