KOÜ'den liselerde diş sağlığı eğitimi

KOÜ'den liselerde diş sağlığı eğitimi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Aralık 2018 Cuma 13:15
KOÜ'den liselerde diş sağlığı eğitimi

 

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından, Tevfik Seno Arda Lisesi'nde diş sağlığı ve bakımı üzerine eğitim verildi.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde, Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hatice Hoşgör 'Ağız ve Diş Sağlığı' adlı sunum gerçekleştirdi. 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde selamlama konuşmasını Okul Müdürü Emirşah Torun yaptı. Gençlerin ağız ve dil sağlığı konusunda bilinç düzeylerinin arttırılması amaçlanan eğitimde Dr. Öğr. Üyesi Hatice Hoşgör; Dişi oluşturan kısımlar, dişlerin görevleri, dişlere nelerin zarar verdiği, dişlerin çürümesine neyin yol açtığı, ağız ve diş hastalıkların neler olduğu, ağız ve diş sağlığını korumak için neler yapılması gerektiği hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Doğru diş fırçalamanın yolunu anlatan Dr. Öğr. Üyesi Hatice Hoşgör öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Eğitim sonunda Okul Müdürü Emirşah Torun, teşekkür ederek Dr. Öğr. Üyesi Hatice Hoşgör’e çiçek takdim etti.


Son Güncelleme: 07.12.2018 13:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37