Kocaeli İMO ve HİLTİ'den ortak seminer

Kocaeli İMO ve HİLTİ'den ortak seminer

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ocak 2017 Çarşamba 16:46
Kocaeli İMO ve HİLTİ'den ortak seminer


İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, Hilti firması işbirliğiyle oda üyelerine yönelik 'Ankraj Uygulamalarında Sismik Hesaplar' konulu seminer düzenledi.



Hilti firması sorumlusu İnşaat Mühendisi Ömer Tunç Sarıoğlu’nun sunumunu yaptığı seminere İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerinden Baturhan Üretürk, Murat Aytun Yüksel, Halil İbrahim Uzunoğlu ve inşaat mühendisleri katıldı.

Seminerin ilk bölümünde katılımcılara "Filiz ekimi hesap yöntemleri, filiz ekimi hesaplarına deprem yüklerinin etkisi, Filiz ekimi ve ankraj uygulaması arasındaki farklar, Hilti HitRebar yöntemi, filiz ekimlerinde Hilti'nin müşterilerine sunduğu avantajlar ve katma değerlerin önemi anlatıldı.

Seminerin ikinci bölümünde ise, “Filiz ekimleri için kullanılabilecek Hilti ürünlerinin teknik özellikleri ve Hilti Profis Rebar Programı'nın nasıl kullanılacağı konusunu anlatan Sarıoğlu katılımcılara geniş bilgi verildi.

Seminerin son bölümünde ise İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, eğitmen İnşaat Mühendisi Ömer Tunç Sarıoğlu’na ve katılımcılara teşekkür etti. 



Son Güncelleme: 25.01.2017 16:52
Anahtar Kelimeler:
Migros
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37