Hüseyin Ercan ERMAŞ Anadolu Lisesi, ilk mezunlarını geleceğe uğurladı

Hüseyin Ercan ERMAŞ Anadolu Lisesi, ilk mezunlarını geleceğe uğurladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Haziran 2018 Cumartesi 13:26
   Hüseyin Ercan ERMAŞ Anadolu Lisesi, ilk mezunlarını geleceğe uğurladı

Türk ekonomisine yaptıkları katkılar ile bilinen ve Muğla'nın göz bebeği olan ERMAŞ Mermer tarafından 4 yıl önce eğitime kazandırılan Ula Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi.

Başta Muğla Valisi Esengül Civelek olmak üzere protokolün tam kadro  katıldığı tören ile 4 yıl önce eğitime başlayan Ula Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi 2017-2018 yılı öğretim yılı sonunda ilk mezunlarını verdi.

PROTOKOL TAM KADRO MEZUNİYET TÖRENİNDE


Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni Muğla Valisi Esengül Civelek, Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaaslan, Muğla Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Ula Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şinasi Çövüt, Ula İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen Mesut Yılmaz, Muğla Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ayşe Serap Güney, Ermaş Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Ermaş ailesi ve öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleşti.

MUSTAFA ERCAN: HEYECANIMIZI TARİF EDECEK KELİME YOK


Törenin açılış konuşmasını yapan Ermaş Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, 4 yıl önce çıkılan bu yolda öğrencilerimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
 
Ercan; "Ula Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi bu sene ilk mezunlarını veriyor. Bu hepimiz için heyecan, gurur ve mutluluk verici ama aynı zamanda tarif etmekte zorlandığımız, adına kısaca veda dediğimiz durumun yarattığı o burukluk da var hepimizde. 
4 koca yıl geçti ve şimdi ise buradayız. 4 yıl aldığınız eğitimden sonra şimdi hayatta atılmaya hazır ayakları yere basan gençlersiniz. Hepinizle gurur duyuyorum" dedi.

MUĞLA VALİSİ CİVELEK: YOLUNUZ AÇIK, ŞANSINIZ BOL OLSUN


Yapılan konuşmalardan sonra törene katılan Muğla Valisi Esengül Civelek de yaptığı konuşmada öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. 

Vali Esengül Civelek, "Sizlerin yetişmesinde büyük çaba harcayan, fedakârlık gösteren değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Bugünden sonra geleceğinizi şekillendireceğiniz yeni bir sürece adım atacaksınız. Bu yüksek öğrenim süreci olacak. Dilerim tüm hayalleriniz gerçek olur. Yolunuz açık, şansınız bol olsun" dedi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE  HEDİYE


Dereceye giren öğrencilere hediyeleri; Mustafa Ercan, Ula Kaymakamı Ali Yılmaz ve Muğla Valisi Esengül Civelek tarafından verildi. Okul birincisinin yaş kütüğüne ismini çakmasının ardından mezun olan öğrencilere diplomaları törene katılan protokol tarafından verildi. Diploma töreninden sonra öğrenciler yapılan mezuniyet töreninde kep atıp, mezuniyetlerinin coşkusunu yaşadılar.

Öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesinden sonra tören sona erdi. 


Son Güncelleme: 02.06.2018 13:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37