banner55

GTÜ, engelli ailelerine engelli haklarını anlattı

GTÜ, engelli ailelerine engelli haklarını anlattı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Mart 2018 Salı 10:18
 GTÜ, engelli ailelerine engelli haklarını anlattı

Dilovası'nda düzenlenen konferansta Türkiye’de engellilerin durumu ve hakları GTÜ çalışanları tarafından bilgilendirmeler yapılarak anlatıldı.
 
Gebze Teknik Üniversitesi akademik çalışmalarının yanı sıra bölgeye sosyal sorumluluk gereği önemli katkılar sunmaya da devam ediyor. GTÜ bu çalışmalardan birisini de Dilovası'nda yapılan konferansla gerçekleşti. 

Geçtiğimiz hafta Dilovası Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği (Denad) ve Gebze  Teknik Üniversitesi işbirliğinde Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde Engelli Hakları Konferansı düzenlendi. 

Konferansa Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkan Vekili Kadir Teke, Gebze Teknik Üniversitesi Engelsiz Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Meral Elçi, konuşmacılar ve engelli aileleri katıldı.
 
Konferansta engelli ve engelli ailelerine Türkiye de engellilerin durumu, yaşadıkları zorluklar, hukuki hakları ve bu hakları nasıl kullanabilecekleri anlatıldı. 

GTÜ Hukuk Müşaviri Vekili Av. Ahmet Yaşar Günalp, GTÜ Avukatı Av. Gamze Sarı, GTÜ İç Denetçi Barış Arıcı, GTÜ Personeli Büşra Merve Erden bu konular hakkında katılımcıları bilgilendirmek üzere konferansta konuşmacı olarak yer aldılar.

Son Güncelleme: 27.03.2018 10:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37