AmericanLIFE'tan BEM-BİR-SEN üyelerine özel kampanya

AmericanLIFE'tan BEM-BİR-SEN üyelerine özel kampanya

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Ağustos 2017 Pazartesi 13:07
   AmericanLIFE'tan BEM-BİR-SEN üyelerine özel kampanya


AmericanLIFE ile BEM-BİR-SEN Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Kocaeli Şubesi arasında imzalanan protokol ile, Kocaeli il ve ilçe belediyelerinde çalışan sendikaya üye memur ve 1.derece yakınları indirimli yabancı dil eğitimi alacaklar.

Kampanya kapsamında:

• Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ve bağlı 12 ilçe belediyesinde görev yapan BEM-BİR-SEN’e üye çalışanlar ile 1.derece   yakınlarına özel olarak planlanmıştır.

• Kampanya kapsamında, AmericanLIFE İzmit, Gebze, Gölcük, Körfez ve Yahya Kaptan Şubelerinde eğitim görecek üye ve   yakınlarına 7-16 Yaş Çocuk ve Gençler için Kış Okulu, Yetişkin Genel İngilizce ve Özel Derslerde liste fiyatı   üzerinden %50 oranında indirim sunulacaktır. 

AMERİCANLIFE GEBZE ŞUBESİ HAKKINDA:


Gebze merkezde, Cumhuriyet Meydanında bulunan Şubemiz, yenilenen binası, sınıfları, sinema salonları ve kafeteryasıyla, keyifle eğitim görebileceğiniz ve vakit geçirebileceğiniz bir ortam sunmaktadır.
Anadili İngilizce olan Amerikalı, Kanadalı, İngiliz, Danimarkalı, Avustralyalı eğitmenlerimiz eşliğinde İngilizce ve yine benzer şekilde Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Portekizce, Çince, Japonca, Arapça ve kabul gören diğer dilleri çok kısa sürede yabancı dil olmaktan çıkarabileceksiniz!

Sınıflarımız üst seviyede donanımlı teknolojik ve ergonomik koşullara göre dizayn edilmiş olup, yabancı dil eğitimine özel şekilde tasarlanmıştır. Maksimum 12 kişilik sınıflarda, akıllı televizyon sistemi ile eğitmenlerimiz, anında internet ve video desteği ile istedikleri herhangi bir konuda her türlü bilgiye ulaşabilmektedirler.
Eğitmenlerimizin genel bilgi düzeyi üst seviyelerde olup, özel mesleki alanlarda da İngilizce eğitimi verebilecek durumdadırlar. Üniversite Akademik Personeline, havacılık mensuplarına, bankacılara, kuyumculara, turizm çalışanlarına yönelik, terzi usulü mesleki konuşma eğitimleri verilmektedir.

Örneğin; Gebze Teknik Üniversitesi ile yaptığımız protokol kapsamında, Üniversite kampüsünde verdiğimiz konuşma derslerimizin konuları, genelde Öğretim Üyelerinin kendi ana uzmanlık alanlarından seçilmektedir; mikrobiyoloji, çevre, ekosistem ve küresel ısınma gibi bilimsel ders konuları tercih edilmektedir.

Eğitmenlerimiz kişilerin ilgi alanlarına özel donanımla derslere katılması sayesinde, oldukça yüksek derecede verim alınmaktadır.
Şubelerimizde, tüm eğitmenlerimiz herkese eğitim vermemektedir. Örneğin; Çocuk gruplarında, uzmanlık alanı ve tecrübesi “Çocuk” olan öğretmenler ders vermektedirler.

Çocuk psikolojisi konusunda tecrübeli eğitmenlerimiz, hangi yaşta hangi oyun türleri ile daha etkin sonuçlar alındığını bilimsel düzeyde analiz ederek derslere girmektedir. Benzer şekilde sadece sınav odaklı eğitimlerimiz için, bu konuda yıllarca çalışmış ve sınav kazandırmış, kendi adına basılı kitabı olan, YDS, TOEFL, IELTS gibi sınavlarda uzman eğitmenlerimiz görev yapmaktadır.
Bunun dışında; Sadece üst düzey yönetici kadroları (CEO, Genel Müdür Yardımcısı vs) için 4 kişilik VIP Eğitmen Kadromuz hali hazırda görev yapmaktadır.
 


Son Güncelleme: 14.08.2017 13:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37