banner55

Akgül: Yandaş sendika üye kaydı yapıp yönetimi değiştirmeye çalışıyor

Akgül: Yandaş sendika üye kaydı yapıp yönetimi değiştirmeye çalışıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Ekim 2017 Pazar 16:12
Akgül: Yandaş sendika üye kaydı yapıp yönetimi değiştirmeye çalışıyor


Türk Eğitim Sen 14 Ekim'de kongre yapacak.

Türk Eğitim Sen Kocaeli 2 Nolu Şube, 14 Ekim'de Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda 6'ncı olağan kongresini yapacak.

25 yıldır Gebze'de eğitim camiasında görev yapan sendika üyesi Hasan Akgül gazetemizi ziyaret ederek kongre hakkında açıklamalar yaptı.

Yandaş sendikanın, Türk Eğitim Sen'i karıştırmak için kongreye müdahele ettiğini belirten Akgül şunları söyledi:

Türk Eğitim Sen Kocaeli 2 Nolu Sendika başkanımız Mustafa Kılıç 3 dönemdir görevini başarıyla ve özveriyle yapmakta. Geçen dönem malum yandaş sendika dışarıdan sendikamıza üye yaptırıp yönetimi ele geçirmek istedi. Bunda başarılı olamadılar ve seçimden önce üye olanlar kaybedince istifa edip gittiler. 

Şİmdi yine müdaheleler başladı. Dışardan kongre için yine üye kayıtlarına başladılar. Yandaş sendika, bizim sendikamıza üye kaydı yapıp yönetimi değiştirmeye çalışıyor. Ayrıca çeşitli zamanlarda sendikamıza üye olup, daha sonra menfaatleri icabı sarı sendikaya gidenler, orada da istekleri yerine gelmeyince şimdi tekrar geri dönmek için şartlar öne sürüyorlar. Mustafa Kılıç olmazsa geri döneriz gibi pazarlıklar yapıyorlar. Şİmdiye kadar dik duran sendikamızı etkisizleştirmek istiyorlar ama yine hüsrana uğrayacaklar. Bunlara müsade etmeyeceğiz.

Şu ana kadar zaten sadece Mustafa Kılıç başkanımız adaylığını açıkladı. Geçtiğimiz Cuma günü üye kayıtları bitti. Önce 100 delege seçilecek. Daha sonra da bu 100 delege başkanı ve yönetimi seçecek. İnşallah kongrede bizi karıştırmak, etkisizleştirmek isteyenlere müsade etmeyeceğiz. 
Son Güncelleme: 08.10.2017 16:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Pusat 2017-10-09 07:40:33

Kendi soylediginize kendiniz bile inanmiyorsunuz.kimsenin bir yere gittiği yok.Allahin izniyle TÜRK egitim sen 'i Türk milliyetçileri yönetmeye talib olmuştur. Sizin gibi koltukta oturayım işimi yürüteyim diyenler değil.3 dönemdir baskan mustafa kılıç okulumuzun kapisindan ıçeri girdiği yok.uye yaparız evrak almaya gelen yok boylemi calisma oluyor boylemi başarı oluyormuş. Haberi yapan kişinin haberin aslını arastiracigina inaniyorum

Avatar
Emre çakır 2017-10-09 08:53:38

Başarılı bir yönetim mi çok komik cidden sizin için başarı kriteri nedir acaba merak ettim doğrusu. Çok şükür başı dik insanlar ki karalama yapmaya çalışmanızdan belli bu kadar çırpınmayın artık kabul edin başarısızlığınızı Çayırova 4 yıldır sendikacı görmedi siz neden bahsediyorsunuz ilginç bir psikoloji cidden üzülüyorum bu kadar kin nefret kusmayın aynı camianın insanlarıyız bu ne hırs beceremiyorsanız bırakacaksınız bu kadar basit

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37